Fridabloggen

Hollywoods garderober

Celebrities & skvaller Permalink6


InStyle låter oss få kika in i stjärnornas klädkammare, och jag är en aning avundsjuk.
-Mariah, vill du byta garderob med mig?

She makes my dreams come true

Fashion & Style Permalink3
Jag har ju tidigare berättat om när duktiga Sherin fixade mitt och Annas hår samt makeup, men tänkte även dela med mig av hennes tips.
image904

När Sherin fönade mitt hår använde hon hela tiden torrschampo i sprayform från Lee Stafford, och oj vilken skillnad det blev! Håret höll sig hela kvällen. Hon använde helt enkelt torrschampo på varje parti hon fönat, mest i rötterna. Hon tipsade även om kontraser.
Jag som har varm hy med mycket rodnader ska välja en kall hårfärg, de med kalla färger en varm hårfärg. Enkelt och bra tips!
Sherin inspireras bland annat av gamla klassiska filmer, magasin och stilikoner. Hon gillar Victoria Beckhams korta page och Jennifer Anistons klassiska längder.
När det gällde makeup så satsade hon mycket på basen och en jämn, snygg hy, lätt sotade ögon och rosa mun.

Sherin har en stol på salong Linda Vista som ligger på Grev Turegatan 22 i Stockholm. Hemsida med kontaktuppgifter hittar ni här. Sherin har bland annat stylat Ana Johnson och på the Voice. Båda jag och Anna kan varmt rekommendera henne.


image905

Fredag

Familj, vardag & personligt Permalink7
God kväll!
Sitter i soffan med vin, morotsstavar och dipp. Gott.
image903
Let's Dance var (tydligen) ett måste idag. Jag hejar på Tina i alla fall. Vilken energi! Efter röstningen ska vi se s01e01 av House, har sett några lösryckta avsnitt tidigare och det verkar bra, och eftersom jag är en aning neurotisk när det kommer till sådant här så måste vi se i ordning, från början. Så klart.
Till top