Fridabloggen

Få gäster

Familj, vardag & personligt Permalink0Det märks att vi har fint väder - min besökstatistik har sjunkit rejält. Eller beror det på mina dåliga uppdateringar?

Har i alla fall läst massvis av bra böcker på sistone som jag ska berätta mer om! Jag har också fått hem flera produkter som tipsas.


Vi hörs snart igen!

Påskhelgen

Familj, vardag & personligt Permalink0
Har varit tunt med bilder denna underbara, ljuvliga långhelg. Släpade till och med på systemkameran på påskafton men det blev endast två bilder tagna - kl 00:08 på Alexandra som med ett brett leende håller upp två vinflaskor. Haha.

Helgen har i alla fall bestått av mycket god mat, trevligt sällskap och härliga stunder i solen. Blev tyvärr inget besök på Tre toppar där världens bästa glass finns, inte heller någon städning/röjning/rensning. Men äsch, det hinner vi med någon annan gång. Vad jag vet har ingen dött av en tvätthög.

Har hunnit läsa en del under mitt sköna påsklov. Joe Abercrombie är en ny favorit som skriver riktigt bra. Lite mörkare fantasy utan att bli för blodigt och stelt. Ingen kärlek i bokserien än så länge men det kanske är bra att vila mitt romantiska hjärta ibland...Grillad fläskfilé tillsammans med rotfruktsgratäng, vitlöksfrästa morötter samt fetaostsallad. Mums!

Friends

My dog Fiffi Permalink0
Varenda människa skaffar hund nu för tiden så nu har vi sex stycken hundar på gården! Jätteskoj. Fiffis favoriter heter Bianca och Molly, och det går vilt till när de kommer igång!

Till top