Fridabloggen

Drömköket

Inredning, dukning & pyssel Permalink3

Big brother 2011

Teve, serier, film & musik Permalink1
Är helt såld på nya Big Brother 2011! Tidigare säsonger var jag en liten snorunge och bodde hemma, och vi hade inte Kanal 5, så detta är helt nytt för mig.

Var till och med inne på Justin.tv alldeles nyss och kikade lite live... Mexikansk fest ikväll, undrar vad som händer? Min favvis är norrlänningen Simon, störtskön.

Upptäckte nu att Cilla varit med i Parlamentet flera gånger!


Snyft

Familj, vardag & personligt Permalink3
Jag avslutade helgen med att tappa min nya fina iPhone 4. I toaletten. Nu är den stendöd!

Har pratat med vårt försäkringsbolag och Tre. Enligt Tre så lagas inte iPhones (!), utan jag får en ny istället. Det kostar 2 700. Det tar ju så klart försäkringsbolaget och så antar jag att jag får betala självrisk på runt 1 500, men det jag tycker är så märkligt är att jag ju betalat över 7 000 spänn för min iPhone - men nu ska jag tydligen betala 2 700 för exakt samma vara? Hur tänker man där? Helt sjukt om jag ska vara ärlig...

Kommer tydligen dröja några veckor innan jag får den nya, så nu har jag en telefonpaus under några veckor. iPhones har ju microsimkort, därför kan jag inte använda min gamla telefon heller. Kanske ska passa på att ta en datorpaus också och se hur mycket tid jag sparar!


Till top