Fridabloggen

Breaking Dawn

Teve, serier, film & musik Permalink0
Vad tyckte ni om den senaste delen i The Twilight Saga? Åh vad jag är nöjd. Känns så bra att de delade upp den detaljrika boken i två filmer. Alla viktiga bitar är med! Filmen är mer tjejig än de tidigare och det gillar jag. Tycker att Kristen Stewart gjorde en bra insats. Vill se den igen!

En härlig tid

Trädgård och blommor Permalink1


Nu är det mindre än tre veckor kvar till flytt. Känns fantastiskt! Vi rensar, packar och fixar. Har gjort lite höstfint på trappan som sedan ska med i flytten. Skönt att ha det färdigt, då det inte riktigt kommer hinnas med sedan.

Igår var vi i Göteborg, och åt och drack gott med Fredriks jobb. Väldigt trevligt! Vi var rätt möra i morse. Vid lunch tog vi med svärfar och åkte till Fredriks morfar och fikade, det var mysigt. Ikväll blir det trevligheter hos Alex med skoj sällskap.Sons of Anarchy

Teve, serier, film & musik Permalink0

Åh vad vi gillar Sons of Anarchy! Inte ofta vi har samma smak hemma men denna gillar vi riktigt mycket! Har hunnit till mitten av säsong 4, nu väntar vi bara på fler avsnitt. Finns att se online på min favvosida: http://www.ch131.com.

Det är rätt mycket på alla håll och kanter just nu, så det har blivit fler soffkvällar än vanligt... Men mysigt är det!

Till top