Fridabloggen

Kvällssoool

Familj, vardag & personligt Permalink3

Åh, vilken härlig kvällssol! Hör fågelkvitter, ser havet glittra och känner doften från grillen. Våra mästerkockar är igång, så nu blir det strax grillade hamburgare med goda tillbehör, mmm!

 

 

Monday

Trädgård och blommor Permalink7

Underbara ledighet!

Jag har haft en effektiv morgon med tvätt och morgonpromenix med Fiffi. Nu ska jag vila en stund och sedan åka och kolla blodtrycket hos BM.

 

 

Vitsippor

Trädgård och blommor Permalink1
Världens bästa F avslutade vår väldigt effektiva dag med att tvätta och städa min bil! Helt underbart. Jag är bortskämd. Turen till ICA var betydligt roligare i en fräscht doftande blå fara. På hemvägen stannade jag och plockade vitsippor. Åh vad jag tycker om vitsippor. Jag tänker på min mormor, som också var så förtjust i dem. Önskar så att hon fanns kvar just nu. Jag ser henne sittandes i sin soffa, stickandes på små ting till plutten. Idag hämtade vi barnvagn och skötbord.


Nu kikar vi på Pers matresa och mumsar färsk frukost (frukt, haha!) mys! Vår första egentid under denna helg. Imorgon ska Fredrik jobba och jag till barnmorskan och följa upp blodtrycket. Sedan kommer min gravidkompis Maria på fika, det ser jag fram emot!


Till top