Fridabloggen

Firad fredag

Trädgård och blommor Permalink1
Är hos mamma och pappa och blir bortskämd med god mat, och engagerade barnvakter. Idag har vi dock ägnat dagen åt flytt, nu värker varenda muskel, typ. Min morfars stora hus skulle tömmas, och en lägenhet skulle ställas i ordning. Vi har dock fått en hel del gjort idag, och duktiga Filippa har sovit gott i vagnen på gammelmorfars nya balkong. Nu blir det film, och choklad! Det är vi värda.
 
 
Fotade lite i mamma och pappas fina lila trädgård igår!
 

Tovig torsdag

Familj, vardag & personligt Permalink8
I förmiddags var jag och Filippan på första träffen med mammagruppen på BVC. Filippa sov gott hela tiden i vagnen, vår gulliga sköterska Gith frågade om jag glömt henne hemma, hihi! Två mammor från vår föräldrautbildning som vi gick när vi väntade Filippa var också med, kul med några kända ansikten!
 
Efteråt åkte jag och Filippa med fullastad bil upp till mina föräldrar. Pappa Fredrik kommer imorgon. Det är första gången Filippa åker en längre bilresa. Vi fick stanna i Sandsjöbacka för amningspaus.
 
Nu i eftermiddag har vi varit hos min morfar en sväng, ätit en god middag, fikat och gått en härlig promenad och kikat på min fasters fantastiska trädgård.
 
 

Filippa provar sin nya mössa som hon fick av mormor idag!

Otrolig onsdag

Familj, vardag & personligt Permalink3

Idag har jag och Filippan varit hos Frida & Leo och fikat. Mysigt! Vår kära Ange var med också.

Usch vad mycket fikor det blir som mammaledig. Måste bli skärpning. Men mysigt (och gott!) är det!

Nu ikväll jag jag bakat lite inför helgens äventyr, och packat. Vi ska bara vara borta torsdag-lördag, men är ju en hel del som ska med ändå när man har en liten plutt med.

Till top