Fridabloggen

Torsdag

Filippa Permalink5
Dan före dan! Imorgon ska vi adventspynta! Idag har jag och Filippa köpt julblommor och lite annat pynt, så mysigt! På eftermiddagen var vi hos Evelina och Olle för fika och mys! Tack för en trevlig stund. Alla Filippas kompisar växer så det knakar mellan varje gång vi ses, det är fantastiskt att följa deras utveckling.
 
Filippa busar, filosoferar och hittar på nya saker hela tiden. Varje dag är ett äventyr. Hon skrattar och pratar mycket. Just nu är nappen i fokus. I bilen sitter hon mycket och leker med den. Idag plockade hon ur den, pratade lite, satte in den, tog ut den och pratade... Hihi! Så gulligt. Da-da-da-da-daaaaa är populär. Gåstolen används flitigt, och den börjar att röra sig mer och mer.
 
Vi tränar på att sitta någon gång varje dag, Filippa är jätteduktig och gillar det skarpt! Det är ju lättare att leka och nå saker när man sitter upp givetvis. Slalom är populärt här hemma. Filippa ligger ner och svischar med rumpan från sida till sida.
 
Vi har funderingar på att byta till sittdelen i vagnen, men Filippa är fortfarande nöjd och belåten i liggdelen, så vi väntar lite till.
 
 

Onsdag

Familj, vardag & personligt Permalink3
Jag känner mig lite torr i halsen efter en dag med massa härliga människor! Jag har verkligen fått prata av mig, och dessutom om en hel del som inte handlar om barn, blöjor och vakennätter. Jag och Filippa kom precis hem från en spontan myskväll hos grannarna Jessica och Wilma. Vi firade att vi är duktiga (föräldralediga) mamas med lite vin, tack för en trevlig stund!
 
I morse lämnade vi in bilen på service redan vid sju, brrr vad kallt det var! Sedan fick vi finbesök i form av Filippas kompisar Sigge och Milo. Vi åt frukost, drack kaffe och fotograferade våra skatter. Tack för en mysig dag! Nu har vi foton att välja och vraka på till årets julkort... Karin är fantastiskt duktig.
 
 
 
 

Jul, jul, strålande jul

Foto Permalink9
Har försökt fota julkort på egen hand. Det är svårt att få vår skatt att le då, kameran är ju så spännande att koncentrera sig på. Vi är väldigt förtjusta i outfiten från KappAhl i alla fall!
 
 
Till top