Fridabloggen

Dessertset

Filippa Permalink12
Detta fina kakset i arton delar önskar sig Filippa i julklapp! Hon nämnde det vid frukosten i morse nämligen... Så fint! 79 kronor hos IKEA.
 
 

Onsdag

Inredning, dukning & pyssel Permalink6
Idag har vi haft en härlig hemmadag! Dagens mammafika blev inställd på grund av sjukdom. Mycket bacillusker som florerar just nu. Jag och Filippan har i alla fall sovit en hel del, lagat torsk till middag och fixat med lite papper. Filippa fick prova potatispuré för första gången. Sådär, blev betyget. Skivade och kokade en potatis, mosade och blandade med lite bröstmjölk. Filippa har börjat hitta sina fötter och är som en riktig liten akrobat, så roligt att se! Hon rullar fortfarande från rygg till mage femtioelva gånger per dag, men inte från mage till rygg.
 
Butikerna svämmar över av julrelaterade produkter. Jag tycker att det är tråkigt att tröttna på julen redan innan första advent, så jag har försökt hålla mig från att köpa hem julmust, skriva färdigt önskelistan till tomten och lägga upp julinredning i bloggen... Längtar dock galet mycket till första advent, ska bli så mysigt!
 
Vi flyttade in i huset lagom till första advent förra året, så pyntet blev minst sagt lite spontant mitt i renoveringen. Men vi hann måla vitt och lägga golvet dagen efter inflytt! Gillar mixen av vitt och rött! Tror vi kör på något liknande i år.
 
 
Jul i vårt hus, från förra året
 

Till lilla garderoben

Filippa Permalink1
Den här klänningen från Newbie fick följa med hem häromdagen. Pappa Fredrik valde. KappAhl har ta 3 betala för 2 just nu, så man får passa på! Newbie finns bara till storlek 74, så man får passa på... Filippa drar mest storlek 68 nu, tiden går så fort!
 
 
Till top