Fridabloggen

Premiärer

Familj, vardag & personligt Permalink4

Det händer mycket i Filippas liv just nu! I fredags åkte hon tåg för första gången, och träffade kompisen Billie och mamma Jennie i Göteborg. Vi hade en mysig dag med lite shopping och lunch. Sedan svängde jag och Filippa om min mammas jobb innan vi åkte hemåt igen.

 

I helgen har Filippa lärt sig att gå i sidled när hon har soffan som stöd. Hon har lärt sig att säga nalle [neeeelle], busat på lekplatsen med morbror Niclas och fått hiskeligt mycket kläder, skor och leksaker från sin kusin Molly.
 
Idag har vi varit och hälsat på i kusinernas nyinköpta hus. Åh, så fint det var! Där kommer Filippa busa och leka mycket! Molly var så stolt över att hon ska bo där, i sitt alldeles egna rum.
 
 
En alldeles färsk Filippa Alice Vivianne. Det har hänt en del sedan dess! ♥
 
 

Önskelista till mamman

Fashion & Style Permalink4

Torsdag

Familj, vardag & personligt Permalink2
Hoppas att ni haft en härlig dag i solen! I förmiddags var jag på fotokurs. Fredrik jobbar sent denna veckan, så Filippa kunde lyxigt nog vara hemma med honom så jag kunde gå själv, trots att det är en kurs för mammalediga! Hihi. Idag fick vi träna på redigering, något jag tycker är väldigt roligt, men klurigt och tidskrävande. Fick lära mig ett nytt program dessutom.
 
Sedan åkte jag hem och åt lunch med min lilla familj. Fredrik och Filippa hade städat rejält här hemma, så skönt med fint inför helgen! Sedan åkte Fredrik och jobbade, och jag och Filippa på mammafika i Sällstorp. Idag var det bara två av Filippas kompisar där, så de kunde verkligen röja och leka! Busfrö! Rebecca hade gjort en supersmarrig fruktsallad, mmmm!
 
 
 
Till top