Fridabloggen

Torsdag

Familj, vardag & personligt Permalink6
 
Jag och Filippan tog en sväng på stan på eftermiddagen idag och fixade lite ärenden. Jag lånade lite böcker som jag ska läsa inför B-uppsatsen jag ska skriva om Elisabet I, och fjärrlånade böcker till delkursen om Amerikanska inbördeskriget. Spännande! Shoppade hem sushi till míddag, det var himla gott!
 
Imorgon kommer Fredriks morfar hit och fikar, och han frågar alltid om Filippa har en sparbössa. Sparkonto på Internetbanken räcker inte riktigt enligt honom. Så idag shoppade jag en fin rosa sparbössa med vita prickar, hihi! Filippa fick ett par saker till rummet, bland annat det fina kakfatet från Jabadabado. Åh, de har så mycket fint! Vill ha tårtfatet och brödrosten också. När vi var och lekte hos kompisen Alma igår var Filippa så facinerad av en bilpanel som spelade musik och blinkade och hade massor av spännande knappar och spakar. Så det blev en sådan också. Fyndmagasinet i Varberg har mycket bra saker! Vår pluttfia har suttit som förtrollad hela kvällen, men nu sover hon gott.
 
 
 

Torsdag

Inredning, dukning & pyssel Permalink3
Usch, vilken bloggtorka jag har för tillfället. Bjuder i alla fall på bilderna på några ting från H&M Home som jag önskar mig. Fina handdukar, underbar vas och fräsht kakfat.
 
Nu åker vi på mammafika hos Pernilla & Zintra!
 
 

Onsdag

Familj, vardag & personligt Permalink3
Lugnet har infunnit sig i detta hus efter en härlig dag! I morse träffade vi Göingegänget hemma hos Jenny och Alma. De bjöd på smarriga scones, mmm! Vi ettiden tackade vi för oss och åkte vidare till nästa träff - med Jonna & Wilja och Rebecca & Leah! Vi tillbringade några trevliga timmar tillsammans och de små lekte glatt, och blev bortskämda med smarrig puré och rån av Jonna. Tack för en mysig dag!
 
Nu sover Filippan gott efter busigt videosamtal med både morbror, morfar och mormor! Jag längtar efter min darling som är på ingång, ovanligt tidigt. Mys!
 
 
Till top