Fridabloggen

Filippas födelsedag

Filippa Permalink7
Här kommer en riktig bildbomb från Filippas födelsedag i torsdags! Tack igen våra nära och kära för en fantastisk uppvaktning. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filippa 1 år

Filippa Permalink2
Idag fyller vår prinsessa ett år! Vi har firat med släkt och vänner i strålande sol, tack allihop för en underbar dag!
 
Vi har varit alldeles vemodiga idag. Det här året har gått så otroligt fort, och vi har så många fantastiska minnen och ögonblick som alltid kommer finnas kvar i hjärtat. Vår lilla, lilla flicka har blivit så stor. Hon är så duktig, och framåt, och lär sig nya saker varje dag. Det senaste är att peka på magen och mammas näsa. Hon går inte riktigt ännu, om hon inte får hålla sig i något. En försiktig tjej! Imorgon ska vi inviga poolen som hon fick i födelsedagspresent!
 
 
 

Barnkalas

Filippa, Mat & Bak Permalink4
Idag har Filippa och hennes kompis Wilma haft kalas för sina kompisar! Det är smidigt att bo grannar och fylla år med två dagars mellanrum! Vi har haft en underbar dag med strålande solsken, ljuvligt. Filippa hälsar och tackar för alla fina presenter, åh vad glada vi blev! Ska visa imorgon.
 
Vi bjöd på kakor och födelsesdagstårta, receptet kommer från Jennie, får alltid inspiraton i hennes mysiga blogg! Den enda skillnaden var att jag inte blandade i hallon i grädden på toppen. På grund av tidsbrist var det min bättre hälft som spritsade och dekorerade tårtan innan han åkte till jobbet, tack för hjälpen älskling!
 
Macaronsen bakade jag igår, och blev tyvärr inte alls bra. Ett lotteri, det där med macarons. Dumlekakorna blev ännu värre, de fullkomligt exploderade i ugnen! Men min räddare i nöden, Angelica, var så underbart snäll att hon lämnade av en stor burk med kakor här i morse till kalaset. Hennes dumlekakor är en stor favorit i den här familjen.
 
Avslutade en härlig dag med att bl bjuden på grillat hos kära grannarna, Fredrik jobbar. Nu har jag krypit ner i sängen och hoppas sova bort den här jäkla förkylningen.
 
 
Här kommer en bildbomb! Tyvärr blev bilderna i en lite knasig ordning.
 
 
 
 
 
 
 
Till top