Fridabloggen

Påskkakor

Mat & Bak Permalink7
 
I söndags bakade jag mördegskakor som jag och Fredrik sedan dekorerade. Mysigt! Receptet är från recept.nu och himla smidigt! Angelica och svärfar har fått provsmaka kakorna idag och bägge gav dem godkänt betyg.
 
 
De gula ljusstakarna fyndade jag på loppis i måndags för fem kronor styck, himla nöjd!
 
 

Tisdag

Familj, vardag & personligt Permalink1
Har fått för mig att det är onsdag idag, men det är det ju inte... Men kortvecka i alla fall! Härligt. Jag borde byta namn till Klanten just nu. Jag har slagit sönder tre (!) skålar de senaste dagarna, plus mina nya fina solglasögon... Snyft!
 
Idag har jag skrivit på min uppsats varje ledig minut. Tyvärr har Filippa sovit väldigt lite idag också! Hmmm... Funderar på att börja med ett mellanmål mellan frukost och lunch så hon står sig lite längre.
 
På eftermiddagen hjälpte jag Fredriks morfar med lite ärenden, och sedan kom fina Angelica på visit på vägen hem från jobbet. Vi gick en promenad och fikade. Både jag och Filippa blev bortskämda med fina påskpresenter, tack igen vännen! Filippa fick bland annat två böcker som vi läste redan ikväll, de har så vackra bilder.
 
Idag har Fredrik varit på kurs så vi fick ha honom hemma ikväll. Så mysigt! Leksand har snart spelat färdigt, vi hoppas på vinst!
 
 

Mammalyx

Samarbeten, Skönhet & Produkter Permalink1
 
Ja, det är jag som ligger där! Hihi!
 
 

Igår tillbringade jag en lyxig förmiddag hos Tess på Tusen Ögonblick. Jag fick en ljuvlig ansiktsbehandling som heter Harmoni - den innehåller rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, brynplock, samt ansiktsmask. Jag fick också en underbar massage och gick därifrån pigg och glad i både kropp och sinne, dessutom med en fräsch mineral-makeup. Happy mama! Detta ska jag göra fler gånger.

Tess använder produkter från Matis, som även jag fått möjlighet att prova i några veckor. Jag är väldigt nöjd, i synnerhet med Youth Grain Peeling som verkar av sig själv. Det är en dubbelverkande cremepeeling med växtenzymer och vårdande växtingredienser. Gör huden ren och mjuk med ny lyster. Masseras in på ansikte och hals, låt verka cirka två minuter, avsluta med ansiktsvatten. Så himla smidigt!

 

 

Tess salong finns i Varberg och du hittar kontaktuppgifter och mer information här.

 

 

 

Till top