Fridabloggen

Tisdag

Familj, vardag & personligt Permalink0
Vi har haft en kylig tisdag på västkusten! Brrrr! Vi har tänt ljus och landat i soffan - Leksand spelar och jag ska fortsätta på en väldigt bra bok som jag började läsa igår. Ha en härlig kväll!
 
 
 

Julklappar till lillan

Familj, vardag & personligt Permalink0
Vi har börjat skriva julklappslistor här hemma. Fantastiskt roligt, hihi! Detta köket från Micki har vi beställt till Filippa. Lekmer säljer nämligen det till ett otroligt bra pris just nu, 499 kronor. Ordinarie pris är 879. Det kan man kalla fynd! Vi ska köpa någon hylla på IKEA och ha över också.
 
 
Av jultomten önskar sig Filippa kastruller, skålar och annat skoj till sitt nya kök!
 
 
 

Tisdag

Familj, vardag & personligt Permalink0
Redan tisdag! Veckorna försvinner i en rasande fart numera! Filippa är dålig så Fredrik vabbar. Hon har en helt förskräcklig hosta! I natt var hela familjen vakna till tjugo över två, då somnade jag sittande med henne i famnen.
 
Idag har jag och Angelica beställt biljetter till uppföljaren av Hunger Games. Vi längtar! Bok nummer två var bäst tycker jag så nu hoppas jag på filmen också.
 
Vi längtar efter jul här hemma. Det ska bli väldigt mysigt med lite pynt och röda ting, det är en så varm och mysig färg! Vita, sterila jultrender är inget för mig.
 
Nu ska jag svara på ett par jobbmail, sedan en dusch och i säng. Det känns att det blivit väldigt lite sömn det sista! 
 
 
 
Till top