Fridabloggen

Läskig fika

Inredning, dukning & pyssel Permalink108
Happy Halloween! Idag bjöd Filippa in sina små kompisar på läskig halloweenfika med scones, spindelsmoothie och spökmaränger. Mmm! Tack för idag allihop.
 
De fina figurerna på sugrören är mallar från jobbet som jag ritat av och klippt ut. Det var gårdagens nöje när Fredrik kikade hockey, hihi.
 
 
 

Nya mattor

Inredning, dukning & pyssel Permalink9
Vi har köpt nya mattor till vardagsrummet. Men vi är tveksamma! Så svårt. Gillar verkligen mönstret, och de är lättskötta vilket är perfekt i en barnfamilj. Men tycker kanske att de är lite för mycket i vårt ganska lilla vardagsrum? Tacksam för feedback i denna oerhört viktiga fråga!
 
 
Här kommer en bildbomb!
 
 

Nytt vrålåk

Familj, vardag & personligt Permalink1
Vi är ute efter en ny, smidigare barnvagn. Inte det lättaste i denna djungel som finns med årsmodell, hjul och extrabeställda suffletter. Puh. Igår var vi och provkörde och vi har nog bestämt oss, och hittade modellerna vi är intresserade till fantastiskt bra pris på Lekmer.se. Där får man dessutom 500 kronor i presentkort när man köper vissa utvalda vagnar just nu. Perfekt om man vill komplettera med regnskydd eller något annat!
 
 
Till top