Fridabloggen

Hurra!

Familj, vardag & personligt Permalink0
Ny vecka, nya möjligheter! Hoppas att ni haft en lika härlig helg som vi! I lördags hade vi kalas för mannen i huset som fyllt år, och igår var vi ute på en liten söndagstur och handlade bland annat nya buskar och växter till trädgården. Många blomsterhandlare har 50 % på perenner just nu, så man får passa på helt enkelt!
 
 
 

Onsdag

Familj, vardag & personligt Permalink0
Redan onsdag, var tar dagarna vägen? Idag hade jag fem utvecklingssamtal på eftermiddagen, imorgon har jag lika många plus studiedag. Puh! Men fredag blir kortdag!

Vi var på BVC igår på femtonmånaderskontroll. Nu är prinsessan 81 cm lång och väger 11,9 kg. Här går det undan! ♡ Nu har hon mest storlek 86, men 80 funkar också. 

Vi firade Sigge som fyllt ett år efter besöket på BVC. Så mysigt! Hjälp vad fort tiden går! Och alla små pluttar utvecklas i en rasande fart...

Nu ska jag avsluta mitt nattsvammel och säga godnatt. Vaknade förresten till nyheten i morse att Kristian Gidlund somnat in. Känns så tragiskt att hans kloka röst tystnat. Vila i frid!
Onsdag

Familj, vardag & personligt Permalink1
Redan onsdag och lillördag! Vi längtar till riktiga lördag, då har vi nämligen cykelfest här i vårt lilla samhälle. Fyrtiofem (!) par är det som ska cykla runt till varandra och äta och dricka gott. Vi ska bjuda på förrätt. Filippa ska sova hos sin farmor, så vi ser också fram emot lite extra sömn i helgen! Vår lilla solstråle har nämligen börjat vakna vid sex, halv sju varenda morgon numera.
 
Idag har jag haft utvecklingssamtal både före och efter skoldagens slut. Sedan kastade jag mig i bilen och hämtade Filippan på förskolan, och vi åkte vidare, vi har nämligen firat Fredriks morfar som fyller 85 år idag! Vi fick god mat och tårta, och några långväga släktingar fick träffa Filippa för första gången.
 
 
 
 
Till top