Fridabloggen

Gravidfotografering

Foto Permalink0

Igår fotade jag Angelica och Mattias och deras två små skatter i magen. Så roligt! Vi hade väldigt tur med vädret, strax efter fotograferingen började det regna rejält.

 

 
 
 
 
 
 

Mina favorittjejer

Filippa Permalink0
Idag hämtade jag två solstrålar på förskolan. När jag kom höll de på att samla ihop gräs till hästarna vars hage ligger precis bredvid förskolan. Sötnosar.
 
När jag och Jessica var en sväng på Gekås i Ullared med tjejerna i måndagskväll köpte vi matchande fleecetröja, mössa, och ett gäng vantar. Jag har också köpt ett lila fleecefodrat regnställ och en lila och rosa Didrikssonoverall, så det blir en lila vinter! Känns skönt att vara förberedd, det enda vi saknar är ett par rejäla vinterskor.
 
 
 

Cykelfest

Mat & Bak Permalink3
Igår gick årets cykelfest av stapeln! En väldigt trevlig kväll som började cykling till förrätt hos Madde och Linus, sedan en halvmil cykling till varmrätt hos ett annat par, följt av desert hemma hos oss. Sedan träffades vi i den lokala bygdegården för popquiz och dans.
 
 
Vi bjöd på pannacotta i tre lager, Idéen hittade jag hos Husnrnio. Men jag använde mina egna recept på det understa lagret, mjölkchokladpannacotta, och mellanlagret som var vaniljpannacotta med vit choklad. Översta lagret var hallonpannacottan som Helen tipsar om men jag valde att inte sila hallonen för att få lite tuggmotstånd.
 
 
 
Till top