Fridabloggen

Onsdag

Familj, vardag & personligt Permalink0
En liten kvällsuppdatering så här mitt i veckan! Jag känner mig hängig och har en jobbig rethosta, hoppas att resten av familjen slipper det. Vi har ju hållit oss friska i över en månad nu! 

Dagarna börjar bli ljusare och häromdagen fick vi lite snö, härligt! Verkar som att det ska komma mer imorgon. 

Vi insåg att Filippa behöver en jacka till, och eftersom vi är så nöjda med hennes overall från Didriksson fick det bli en jacka därifrån också. Hoppas att den passar! Fyndade den på rean, mitt första och enda reaköp denna säsong!


Önskelista

Familj, vardag & personligt Permalink2
Har knåpat ihop ett litet kollage med ting som en viss blivande tjugosjuåring kan tänkas önska sig. Ja, jag vet att jag är barnsligt förtjust i min födelsedag!
 
  
2 små skärbrädor/fat från Granit
Ljusstakar, IKEA
Äggkoppar, Pip Studio
Underlägg Stockholm, Svenskt Tenn
Glas, Lagerhaus

Söndag

Familj, vardag & personligt Permalink0
Godmorgon! Härliga söndag med familjefrukost och mys i soffan. Idag ska vi koppla in vår nyinköpta tvättmaskin. Tycker att vi borde få rejält med vuxenpoäng som är så glada för vår nya tvättmaskin, hihi! Den gamla sjöng verkligen på sista versen.
 
Imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter. Jag ska passa på att fixa lite måsten. Sedan har jag nämligen utvecklingssamtal i tre veckor och då är livet minst sagt fullspäckat. Är tacksam över att jag bara har sjutton elever detta läsår. Hoppas att ni får en skön söndag!
 
 
 
Till top