Fridabloggen

Gravidfotografering

Foto fotografering, gravid, gravidfotografering, tvillingar, varberg Permalink2
Idag har jag fotat världens vackraste Angelica! Hon och Mattias väntar tvillingar som är beräkande till i oktober.
 
Vi tog en promenad och hittade några lummiga, fina ställen i närheten av Göingegården. Tyvärr är jag inte riktigt nöjd med bilderna. Jag klantade mig med fokuseringspunkterna och skulle haft mer skärpedjup i bilderna. Vi får göra ett nytt försök snart igen helt enkelt! Tur att jag har en vän med en ängels tålamod, hon gick till och med hem och bytte tröja för min skull!
 
 
 
 
 
 

Lördag

Familj, vardag & personligt Permalink1
Idag har vi en regnig och grå lördag på bästkusten. Filippas bästis Wilma var här i förmiddags och piggade upp oss! Vi pysslade, pärlade och myste. Jag försökte få till lite bilder på tjejerna men det var rätt hopplöst med två huliganer och tråkigt ljus! Efter lunchen somnade båda busfröna gott.
 
 

En ljuvlig sommarkväll

Mat & Bak, Samarbeten Permalink0
Häromdagen när barnen somnat och männen jobbade/spelade golf passade jag och grannen på att sätta oss utomhus och njuta av den ljuvliga sommarkvällen. Vi drack rosé och gjorde upp planer inför sommaren. En underbar kväll!
 
Vi drack ett italienskt rosé som jag fick på posten häromdagen. Rekommenderas varmt! Det heter Poggio Rosato Toscana och är ett riktigt sommarvin som ska serveras väl kylt. Det finns i Systembolagets ordinarie sortiment och kostar 209 kr för en box.
 
Poggio Rosato Toscana är en torr och frisk rosé med doft och smak av körsbär och röd citrus. Vinet är en blend på druvorna Sangiovese, Merlot och Cabernet Sauvignon, som är ekologiskt odlade. Poggio Rosato Toscana gör sig utmärkt till alla typer av sommarmat, som sallader, grillat och tillbehören på picknicken.
 
 
 

Till top