Fridabloggen

Lördag

Foto Permalink0
Lördag. Filippa har varit hos sin farmor idag på förmiddagen medan hennes föräldrar har ägnat sig åt sina hobbys. Jag har fotat och Fredrik spelat golf.
 
Idag har jag haft två små fotouppdrag här hemma. Gravidfotograferingar närmare bestämt. Så fantastiskt roligt! Två stycken majbebisar som jag ser fram emot att föreviga när de tittat ut. 
 
 
 

Vårigt

Filippa Permalink3
Idag invigde Filippa sina nya, beiga chinos och rosa converse. Det var en stolt tjej som traskade runt med skor som blinkade, hihi! Vår lilla, lilla tjej har växt så det knakar det sista. Vi upptäckte typiskt nog att vi har två par oanvända converse som är för små...
 
 
Filippas tidigare lysande blå ögon har börjat skifta lite i färg!
 
 

Solig söndag

Familj, vardag & personligt Permalink0
Härliga söndag! Vi har ljuvlig sol, men lite kyliga vindar. Vi har fikat på vår soliga altan med våra kära grannar. Nu har lillan precis somnat och jag ska sätta mig i solen igen med en bok - ljuvligt!
 
Igår hade jag Pomp de Lux-party här hemma. Fick en hel del avhopp i sista stund, vilket är så tråkigt, men ett tiotal härliga mammor kom och shoppade loss och fikade. Längtar tills kläderna dyker upp! Jag blev bortskämd med en bunt härliga rosa tulpaner och en vårig, fräsch pärlhyacint!
 
 
 
 
Till top