Fridabloggen

Mera höstlov

Familj, vardag & personligt Permalink0
Ännu en härlig höstlovsdag! I förmiddags var jag och Filippan inne i stan en sväng tillsammans med mamma och pappa. Vi var bland annat i nya butiken Dommo outlet, åh vad mycket fint det hade! Ska shoppa lite till jul där sedan Än är det för tidigt att julhandla.
 
Vi åt god buffé till lunch innan mamma och pappa packade in sig i bilen och åkte upp till Göteborg igen. Filippa ska bli ompysslad där tills imorgon, när jag och Fredrik åker upp. Filippa har verkligen längtat efter morbror Niclas!
 
Så, nu är Filippa ute på äventyr och Fredrik är på jobbet ett par timmar till. Jag tvekar mellan att storstäda köket eller sjunka ner i soffan med en bok - jag tror att boken vinner! Ikväll ska jag och mannen på biodejt, det ska bli mysigt!
 
Dagens fynd från Dommo, ljuset doftar ljuvligt!
 
 

Härliga höstlov

Familj, vardag & personligt Permalink0
I morse hade vi fina vänner på besök! Vi bjöd på pannkaksmuffins, tack för receptet Liw! Det är ju så fruktansvärt tråkigt att steka pannkakor, så detta var ett smidigt alternativ där man klickade i pannkakssmten i formar och skjutsade in i ugnen.
 
Efter förmiddagsdejten sov Filippa middag ett par timmar, innan vi träffade Angelica och barnen för en härlig promenad. Det var så roligt att träffa tvillingarna igen!
 
Nu ikväll har Fredrik haft ett sent möte, Filippa har hängt med mormor och morfar och jag har varit på zumba/pilates. Nu är äntligen mannen i huset hemma och vi ska se ett avsnitt av Walking dead innan läggdags, det är galet spännande!
 
 

Höstfoton

Foto Permalink1
Idag kom min reflexskärm som jag beställde i helgen! Jg och Filippan gav oss ut för att prova den direkt. Tyvärr var det en aning svårt att lyckas vinkla en åttio cm bred skärm, hålla i kameran och samtidigt försöka få en livlig tvååring att stå still. Haha! Jag ska prova med ett lugnare motiv nästa gång.
 
 
Till top