Fridabloggen

Nattlampa

Inredning, dukning & pyssel, Samarbeten Permalink0
Den här söta kaninen fick Filippa i present häromdagen. Det är en nattlampa som går på batteri. Den kommer från webshopen Elliscorner.se, som har ett fantastiskt sortiment, till exempel från Maileg och I.B Laursen. Missa inte att kika in deras julsortiment!
 
 
 
 
 
Inlägg i samarbete med:
 
 
 
 

Fredag

Familj, vardag & personligt Permalink0
Fredag! En efterlängtad sådan. I helgen ska vi ta igen lite sömn, röja lite här hemma och börja fixa liten inför resan. Det ska bli härligt.
 
Vi har fantastiskt väder och har tillbringat eftermiddagen utomhus. Nu är grillen tänd och vi avnjuter ett glas bubbel på altanen. Altanen ska för övrigt bli färdig i helgen är det tänkt - Fredrik har målat spjälor varenda kväll denna veckan och de ska upp så vi får vårt fina staket!
 
 
 

Rosetter

Filippa Permalink0
Jag är väldigt förtjust i rosetter! Filippa har ofta rosetter men de har en tendens att försvinna. Så för ett par veckor sedan beställde jag hem ett helt gäng, fyrtio stycken närmare bestämt! Sidan jag beställde ifrån är en kinesisk sida som heter Aliexpress.com. 142 kronor fick jag betala för rosetterna. Ett riktigt fynd, tycker jag! Frakten är gratis, dock är leverenstiden mellan 15-30 arbetsdagar...
 
Detta är fjärde gången jag beställer därifrån och allt har gått toppen. Nu väntar jag på en ny ryggsäck till Filippan, hoppas att den hinner komma innan vi åker till Turkiet så hon kan ha den som handbagage.
 
 
 
 
 
 
Till top