Fridabloggen

Måndag

Familj, vardag & personligt Permalink0
Ny vecka, nya möjligheter! Idag hämtade jag hem TVÅ spralliga flickor från förskolan, hihi! Vi var på lekplatsen en sväng, fikade och lagade middag som var klar lagom till mamma J slutade jobbet. Mysig eftermiddag och kväll! Och en rejäl kontrast mot helgens tystnad. Nu sover lillpluttan gott och jag har precis landat i soffan.
 
Idag blev jag lurad på jobbet - mitt under högläsningsstunden kom en liten mus farande över golvet i klassrummet. Jag blev galet rädd, haha! Det tog en stund innan jag insåg att det var en leksaksmus och mina busiga elever helt enkelt tjuvstartat årets aprilskämt. Nu försöker jag klura ut hur jag ska luras tillbaka...
 
 

Onsdag

Familj, vardag & personligt Permalink0
Nu sover min lilla tjej efter middag och mys. Jag hade ett extra möte så vi var hemma sent idag. Torsdag till måndag ska hon vara hos sin pappa. Det kommer bli tomt här hemma!
 
Imorgon ska jag ta en sväng till IKEA efter jobbet bland annat. Vinglas och nytt tyg till mina köksstolar står på shoppinglistan. Och lite annat så klart! Önskar att jag istället för vinglas från IKEA kunde köpa ett gäng från Iittala Essence... Drömma går ju.
 
 

Tisdag

Familj, vardag & personligt Permalink1
Tack alla fina som hört av sig! Det är kul att vara igång med bloggen igen, i den mån jag orkar. 

Häromdagen när Rebecca och barnen var här hade hon med sig tidning och choklad till mig. Så fantastiskt gulligt, och hon känner verkligen mig och vet vad jag gillar... Satte mig i soffan förut en stund med en mangosmoothie och läste lite. Är så himla dålig på att komma ner i varv just nu. 

Nu ska jag duscha och lägga mig. Sov gott alla fantastiska bloggläsare!Till top