Fridabloggen

Torsdag

Filippa Permalink5
Dan före dan! Imorgon ska vi adventspynta! Idag har jag och Filippa köpt julblommor och lite annat pynt, så mysigt! På eftermiddagen var vi hos Evelina och Olle för fika och mys! Tack för en trevlig stund. Alla Filippas kompisar växer så det knakar mellan varje gång vi ses, det är fantastiskt att följa deras utveckling.
 
Filippa busar, filosoferar och hittar på nya saker hela tiden. Varje dag är ett äventyr. Hon skrattar och pratar mycket. Just nu är nappen i fokus. I bilen sitter hon mycket och leker med den. Idag plockade hon ur den, pratade lite, satte in den, tog ut den och pratade... Hihi! Så gulligt. Da-da-da-da-daaaaa är populär. Gåstolen används flitigt, och den börjar att röra sig mer och mer.
 
Vi tränar på att sitta någon gång varje dag, Filippa är jätteduktig och gillar det skarpt! Det är ju lättare att leka och nå saker när man sitter upp givetvis. Slalom är populärt här hemma. Filippa ligger ner och svischar med rumpan från sida till sida.
 
Vi har funderingar på att byta till sittdelen i vagnen, men Filippa är fortfarande nöjd och belåten i liggdelen, så vi väntar lite till.
 
 
Till top