Fridabloggen

En solig helg

Familj, vardag & personligt Permalink1
Vi har haft en härlig, solig helg! Vi startade med fredagsmys med grillade hamburgare med smarriga tillbehör tillsammans med grannarna. Filippa och Wilma tittade på Biet Maja och myste.
 
I lördags fixade vi i trädgården, läste, hängde på golfbanan, fick besök av mamma och faster Marie och på kvällen hade vi finbesök! Vi grillade (och åt ute i den härliga kvällssolen!) och spelade spel, både kortspel och tärningsspel hann vi med. Jag gjorde en kladdkaka med chili och polly som var himla god.
 
Idag har vi varit hos mina föräldrar en sväng, golfbanan (givetvis) läsning i solen (givetvis) och efter Filippas lunchvila gjorde vi ett härligt besök i Espeviks naturreservat. Vi promenderade till udden längst ut och njöt av solen, och tystnaden. Som balsam för mina stressade lärarnerver. Vi grillade korv, kikade på fåglar och spelade fotboll. Mysig familjeutflykt! Nästa gång hoppas vi att krabborna har vaknat.
 
Jag har hunnit jobba och förbereda en del i helgen, vilket känns skönt. Jag har en extremt hektisk kortvecka på jobbet, och numera finns Fridas Mode att läsa även i Falkenbergs Posten, jätteskoj!
 
 
Här kommer ett helt gäng med bilder!
 
 
Till top